Medewerkers BSO KEET!

Medewerkers BSO KEET!2018-01-10T10:59:06+01:00

Sanne

“In 2017 heb ik stage gelopen in de babygroep bij kinderopvang Kiki, locatie: Duimelijntje. Na het succesvol afsluiten van mijn stage en het behalen van mijn diploma, ben ik sinds juli 2018 werkzaam bij kinderopvang Kiki. Voornamelijk werk ik op locatie Duimelijntje, als invalskracht. Wat voor mij het werken met kinderen zo mooi maakt is dat ik als juf een steun kan zijn voor de kinderen, ze begeleid en stimuleer in hun ontwikkeling, en een knuffel kan bieden wanneer zij dit nodig hebben. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, en zorg ik er met mijn collega’s voor dat de kinderen een fantastische dag hebben!”

 

Jolanda

“Sinds juni 2007 werk ik bij kinderopvang Kiki. Waarvan ik de eerste 6 jaar met heel veel plezier in de peutergroep van Duimelijntje gewerkt. Vanaf Januari 2013 ben ik begonnen bij BSO KeeT! en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik iedere dag met plezier kom werken. De spontaniteit , eerlijkheid en enthousiasme van de kinderen maakt mij iedere dag weer een blij mens. Ook vind ik het leuk om iedere dag  activiteiten te bedenken die de kinderen leuk vinden en een vakantieprogramma te maken waarbij de kinderen ook echt het gevoel hebben dat ze vakantie hebben. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, het liefste met haakprojectjes. Ook in en om het huis vind ik leuk om het gezellig te maken. Verder ga ik iedere week een aantal km hardlopen.”

Pedagogisch coach Nicole

Ik ben Nicole Feijen, orthopedagoog, en sinds kort werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. In principe houd ik me bezig met het coachen van de pedagogisch medewerkers. Doel is onder andere om de kwaliteit van de werkzaamheden te blijven verbeteren. Daarnaast zal ik de medewerkers ondersteunen als zij specifieke vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van de kinderen. Ook zal ik hen regelmatig voorzien van pedagogische kennis op allerlei gebieden; denk hierbij aan het stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling, het herkennen van gedrags- en andere ontwikkelings-problemen, maar ook aan hoe je het pedagogisch klimaat in de groep optimaal maakt en houdt.

Ik ben moeder van 3 kinderen; zij zijn 12, 11 en 6 jaar oud. Kinderopvang Kiki ken ik al sinds onze oudste als baby naar Duimelijntje kwam. Later gingen ze door naar Toff!

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als gedragswetenschapper bij XONAR (met kinderen en gezinnen met opvoed- en gedragsproblemen) en Kentalis (met kinderen met spraak- en taalproblemen en autisme). Ik kan de kennis die ik daar heb opgedaan goed gebruiken om de vertaalslag te maken naar de kinderopvang. Het is fijn om een ondersteunende rol te spelen bij de pedagogisch medewerkers, en hen waar nodig te helpen om de ontwikkeling van een kind net een beetje extra te stimuleren!

Alissa

Mijn naam is Alissa Brandenberg. In 2021 heb ik de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 afgerond. Via een kennis kwam ik terecht bij kinderopvang Kiki. Het voelde meteen heel vertrouwd en er was een fijne sfeer. Ik werk ontzettend graag met kinderen, ik kan genieten van hun eerlijkheid, bied ze graag een luisterend oor en ik houd heel veel van alle lieve knuffels en kusjes. Dit zorgt ervoor dat iedere dag anders is en daardoor heb ik zoveel plezier in mijn werk.

Go to Top