Medewerkers BSO KEET!

Medewerkers BSO KEET! 2018-01-10T10:59:06+00:00

Jolanda

“Sinds juni 2007 werk ik bij kinderopvang Kiki. Waarvan ik de eerste 6 jaar met heel veel plezier in de peutergroep van Duimelijntje gewerkt. Vanaf Januari 2013 ben ik begonnen bij BSO KeeT! en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik iedere dag met plezier kom werken. De spontaniteit , eerlijkheid en enthousiasme van de kinderen maakt mij iedere dag weer een blij mens. Ook vind ik het leuk om iedere dag  activiteiten te bedenken die de kinderen leuk vinden en een vakantieprogramma te maken waarbij de kinderen ook echt het gevoel hebben dat ze vakantie hebben. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, het liefste met haakprojectjes. Ook in en om het huis vind ik leuk om het gezellig te maken. Verder ga ik iedere week een aantal km hardlopen.”

Dominique

Mijn naam is Dominique, vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. Tijdens het eerste jaar van mijn Bachelor Pedagogiek heb ik stage gelopen binnen Duimelijntje van Kiki BV. Ik heb deze eerste kennismaking met het pedagogisch werkveld als waardevol ervaren. Hoe verloopt de ontwikkeling van kleuters en hoe kijken zij naar de wereld? Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik drie jaar binnen XONAR gewerkt. Twee jaar binnen een residentiele autisme behandelgroep voor pubers en een jaar binnen het AMV (Alleenstaande minderjarige vluchtelingen). Momenteel werk ik voor Radar als gezinsbehandelaar. In deze huidige functie begeleid ik gezinnen met allerlei opvoedingsvragen in zowel het vrijwillige als in het onvrijwillige kader. Het is een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is. Ik mag ieder dag opnieuw weer werken met baby’s, kleuters maar ook pubers en natuurlijk de opvoeders.

 

Charissa

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij BSO KeeT! Dit zijn de kinderen van 4-7 jaar. Ik ben hier vooral op maandag, dinsdag en donderdag te vinden. Ik vind het héél leuk om met de kinderen bezig te zijn. Veel knutselen, tekenen, spelletjes spelen en andere activiteiten. Buiten het werken bij Kinderopvang Kiki heb ik ook een eigen webwinkel: Liefshuis – Kids & More. Kinderkleding, speelgoed, decoratie, kraamcadeau’s en nog veel meer! Alles met kinderen, zèlfs als ik niet op het werk ben.