We zijn gevestigd op een mooie locatie aan de rand van Welten in Bs. St. Martinus. De locatie biedt zowel binnen als buiten volop speelmogelijkheden.
Onze binnenruimtes zijn gezellig aangekleed en zo ingericht dat het kind zowel in groepjes als alleen kan spelen of aan huiswerk kan werken. De kinderen hebben een grote keuze aan speelgoed of kunnen creatief aan de slag in de creatieve ruimte van St. Martinus. Wij zorgen ook iedere dag voor een sportief programma in de gymzaal van de basisschool.

Buiten is er ook genoeg te beleven, divers buitenspeelgoed, klimtoestel een zandbak als ook een moestuin waar de kinderen zelf aan de slag kunnen. Uiteraard gaan we ook regelmatig op avontuur rondom de Weltervijver!

Tijdens de schoolvakanties en op studiedagen is de dagindeling anders dan op schooldagen. We bieden dan een leuk activiteitenprogramma soms afgestemd op een – samen met de kinderen gekozen – thema. Ook organiseren wij actieve en spannende uitstapjes, bijvoorbeeld naar de dierentuin, de kinderboerderij, de bioscoop, het zwembad, of een activiteitenpark.