Medewerkers BSO Toff!

Medewerkers BSO Toff!2018-01-10T17:29:07+01:00

Ingrid

Ik ben Ingrid Niehof en ben in 2006 en 2012 de trotse moeder geworden van twee zoontjes. Inmiddels werk ik al 20 jaar met kinderen en ik blijf dit het mooiste vak vinden dat bestaat, kinderen blijven een lach op mijn gezicht toveren. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als Pedagogisch medewerker in de groep en inmiddels ben ik ook al wat jaartjes als teamleider werkzaam. Sinds 2017 werk ik als locatiemanager bij Toff. Ik probeer in goed overleg met kiki, ervoor te zorgen dat achter de schermen bij Toff ook alles op rolletjes loopt. Samen met ons team hebben wij als doel de kinderen en ouders een geweldige tijd te bezorgen bij kinderopvang & BSO Toff. Ik hoop dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.

Kim

 

Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Toff.  Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben we een zoontje. Mijn hobby’s zijn voetbal, winkelen en lekker een hapje eten. Ik werk met veel plezier met de kinderen bij Toff!

 

 

 

Noor

“Sinds zomer 2020 ben ik werkzaam bij de sport BSO. Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat ieder kind uniek is. Elke dag in een BSO is anders. Wat ik ook heel mooi vind aan mijn werk is dat je de kinderen ziet groeien. Elke dag een glimlach op een gezicht van een kind is een van de mooiste dingen wat bestaat. Daar doe ik voor!”

Dionne

Mijn naam is Dionne en ben sinds december 2017 werkzaam bij Kiki. Ook al werk ik er nog niet lang, voelt het toch alsof ik er al jaren werk. Dit komt vooral door de lieve kinderen die ik elke dag weer opnieuw mag bewonderen, door de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, door een fijn aangenaam ritme door de dag heen en door hele zorgzame, betrokken en open team om me heen. Iedere dag is het opnieuw feest bij Kinderdagverblijf Kiki en dat maakt het elke dag weer uniek om er te mogen werken.

Go to Top