Medewerkers BSO Toff!

Medewerkers BSO Toff! 2018-01-10T17:29:07+00:00

Kim

 

Sinds mei 2017 ben ik werkzaam op Bso Toff.  Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben we een zoontje. Mijn hobby’s zijn voetbal, winkelen en lekker een hapje eten. Ik werk met veel plezier met de kinderen op Bso Toff!

 

 

 

Janey


Graag wil ik mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Janey Vroomen en woon nog bij mijn ouders samen met mijn zusje in Landgraaf. In 2014 heb in mijn diploma onderwijsassistent in ontvangst mogen nemen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij Jongnederland Waubach. Inmiddels ben ik al 14 jaar bij deze vereniging en vanaf 2013 leidster van de jongste jongens groep. Ook ben ik nog vrijwilligster op een basisschool, daar ben ik drie dagen in de week aanwezig als overblijfjuf. Sinds maart ben in werkzaam bij Toff. Op dit moment werk ik bij de BSO. Dit is voor mij een leuke uitdaging omdat ik hierbij goed gebruik kan maken van mijn opleiding. We gaan er samen een leuke tijd van maken met de allerbeste zorg voor jullie kids.

Ingrid

Ik ben getrouwd met Freedy en samen zijn we in 2006 en 2012 de trotse ouders geworden van twee zoontjes. Inmiddels werk ik al 20 jaar met kinderen en ik blijf dit het mooiste vak vinden dat er is, kinderen blijven een lach op mijn gezicht toveren. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als groepsleidster en inmiddels ook al wat jaartjes als teamleider. Sinds 2017 werk ik als locatiemanager bij Toff. Ik probeer in goed overleg met kiki, ervoor te zorgen dat er achter de schermen ook alles op rolletjes verloopt. Samen met ons team hebben wij als doel de kinderen en ouders een geweldige tijd te bezorgen bij kinderopvang & BSO Toff. Ik hoop dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.