Medewerkers BSO Toff!

Medewerkers BSO Toff! 2018-01-10T17:29:07+00:00

Ingrid

Ik ben getrouwd met Freedy en samen zijn we in 2006 en 2012 de trotse ouders geworden van twee zoontjes. Inmiddels werk ik al 20 jaar met kinderen en ik blijf dit het mooiste vak vinden dat er is, kinderen blijven een lach op mijn gezicht toveren. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als groepsleidster en inmiddels ook al wat jaartjes als teamleider. Sinds 2017 werk ik als locatiemanager bij Toff. Ik probeer in goed overleg met kiki, ervoor te zorgen dat er achter de schermen ook alles op rolletjes verloopt. Samen met ons team hebben wij als doel de kinderen en ouders een geweldige tijd te bezorgen bij kinderopvang & BSO Toff. Ik hoop dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.

Noor

“Sinds mei 2018 ben ik werkzaam als vakantiekracht bij kinderdagverblijf Toff! Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat ieder kind uniek is. Elke dag in een kinderdagverblijf is anders. Wat ik ook heel mooi vind aan mijn werk is dat je de kinderen ziet groeien. Elke dag een glimlach op een gezicht van een kind is een van de mooiste dingen wat bestaat. Daar doe ik voor!”

Dominique

Mijn naam is Dominique, vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. Tijdens het eerste jaar van mijn Bachelor Pedagogiek heb ik stage gelopen binnen Duimelijntje van Kiki BV. Ik heb deze eerste kennismaking met het pedagogisch werkveld als waardevol ervaren. Hoe verloopt de ontwikkeling van kleuters en hoe kijken zij naar de wereld? Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik drie jaar binnen XONAR gewerkt. Twee jaar binnen een residentiele autisme behandelgroep voor pubers en een jaar binnen het AMV (Alleenstaande minderjarige vluchtelingen). Momenteel werk ik voor Radar als gezinsbehandelaar. In deze huidige functie begeleid ik gezinnen met allerlei opvoedingsvragen in zowel het vrijwillige als in het onvrijwillige kader. Het is een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is. Ik mag ieder dag opnieuw weer werken met baby’s, kleuters maar ook pubers en natuurlijk de opvoeders.

 

Sharon

“Mijn naam is Sharon Dirkx. In 2017/2018 heb ik stage gelopen bij kinderopvang TOFF in de peutergroep en ik heb hierbij mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald. Dit jaar ga ik mijn studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 vervolgen. Als pedagogisch medewerker vind ik het leuk om kinderen iets te leren op een spelende en uitdagende manier. Hierbij wil ik de kinderen vooral laten ervaren, door ze zelf te laten doen en te laten ontdekken. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk om de kinderen met alle liefde te mogen ontvangen en er samen met de kinderen en mijn collega’s weer een leuke dag van te maken.”

Kim

 

Sinds mei 2017 ben ik werkzaam op Bso Toff.  Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben we een zoontje. Mijn hobby’s zijn voetbal, winkelen en lekker een hapje eten. Ik werk met veel plezier met de kinderen op Bso Toff!

 

 

 

Yasmin

“Mijn naam is Yasmin Grubben en ik woon samen met mijn vriend in Born. In mijn vrije tijd houd ik van festivals bezoeken, lekker uit eten gaan, muziek luisteren en films kijken. In juli 2018 heb ik mijn bachelor ‘Pedagogiek’ behaald. Ik ben meteen bij Kiki Kinderopvang gaan solliciteren, omdat ik altijd al graag met kinderen wilde werken en nu eindelijk de kans had om te gaan doen wat ik echt leuk vond! Sinds augustus 2018 ben ik te vinden bij BSO Toff waar ik met veel plezier werk. Ik zet me iedere dag in om de kinderen een leuke en gezellige dag te bezorgen.”