Medewerkers Duimelijntje

Medewerkers Duimelijntje2018-01-10T10:57:51+01:00

Sanne

“In 2017 heb ik stage gelopen in de babygroep bij kinderopvang Kiki, locatie: Duimelijntje. Na het succesvol afsluiten van mijn stage en het behalen van mijn diploma, ben ik sinds juli 2018 werkzaam bij kinderopvang Kiki. Voornamelijk werk ik op locatie Duimelijntje, als invalskracht. Wat voor mij het werken met kinderen zo mooi maakt is dat ik als juf een steun kan zijn voor de kinderen, ze begeleid en stimuleer in hun ontwikkeling, en een knuffel kan bieden wanneer zij dit nodig hebben. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, en zorg ik er met mijn collega’s voor dat de kinderen een fantastische dag hebben!”

 

Bo

Mijn naam is Bo Weidner. Afgelopen jaar heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Ik heb hierbij stage gelopen in de babygroep van Duimelijntje en ben zo terecht gekomen bij kinderopvang KIKI. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, iedere dag is anders en iedere dag kan een kind weer wat anders. De ontwikkelingen die de kinderen in zo een korte tijd meemaken is zo speciaal en ik ben blij dat ik dat mee mag maken door mijn beroep. Ik vind het fijn dat ik een band kan opbouwen met de kinderen en een steun voor ze kan zijn. De knuffels, grappige acties en liefde wat je terugkrijgt van de kinderen maakt het werk extra leuk!

En ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten

 

Tamara

Mijn naam is Tamara Marciello en ik ben geboren op 22 juni 1997. De opleiding die ik heb gevolgd is gespecialiseerd Pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Ik ben bij kinderopvang Kiki Bv terecht gekomen via mijn stage in de babygroep bij Duimelijntje. Ik werk heel graag met kinderen en zie elke dag als een nieuwe uitdaging. Ik vind het hartstikke leuk om activiteiten met kinderen te doen, maar ook om ze te verzorgen. De kusjes, knuffels en het plezier wat je van de kinderen terugkrijgt zorgt ervoor dat het werk zo leuk is en me energie geeft. Al met al ben ik dus heel blij dat ik bij Kinderopvang Kiki mag werken!

Thessa

Mijn naam is Thessa Winthagen. Ik ben 22 jaar oud en kom met veel plezier het team van Kinderopvang Kiki versterken. Mijn hobby’s zijn: Dansen en lekker gek doen en knuffelen met alle kindjes! Sinds deze zomer heb ik mijn diploma als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4 behaald. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te leren kennen!

 

Lucienne

Ik ben Luciënne en woon samen met Michèl, dochter Bente en zoon Mees in Landgraaf. Sinds Maart 2003 ben ik werkzaam bij Duimelijntje, voorheen de verticale groep. Nu werk ik al heel wat jaren jn de babygroep en dit doe ik met alle liefde. Hiervoor heb ik gewerkt als kraamverzorgster. Elke dag kom ik met veel plezier naar mijn werk dit mede dankzij mijn lieve collega,s en alle lieve kindjes.

Simone

“Sinds 2003 woon ik samen met mijn man Alex, in Kerkrade. Samen hebben wij 2 stoere jongens geboren in 2008 en 2012. Ik ben sinds 2002 werkzaam in de kinderopvang waar ik in verschillende groepen heb gestaan. Sinds 2006 ben ik werkzaam bij kinderopvang Kiki, Duimelijntje. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze zijn zo lekker onbevangen en je krijgt er een hoop liefde van! Elk kind ontwikkeld zich op zijn eigen manier en heel belangrijk op zijn eigen tempo. Hoe mooi is het als je dit proces steeds weer van dichtbij mag mee maken. Bij Duimelijntje kan dit in een kleinschalige huiselijke sfeer waar je al snel alle kinderen binnen het kinderdagverblijf kent. De band die wij met de kinderen en ouders opbouwen is iets heel bijzonders. Wat een prachtig beroep!!!”

Pedagogisch coach Nicole

Ik ben Nicole Feijen, orthopedagoog, en sinds kort werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. In principe houd ik me bezig met het coachen van de pedagogisch medewerkers. Doel is onder andere om de kwaliteit van de werkzaamheden te blijven verbeteren. Daarnaast zal ik de medewerkers ondersteunen als zij specifieke vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van de kinderen. Ook zal ik hen regelmatig voorzien van pedagogische kennis op allerlei gebieden; denk hierbij aan het stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling, het herkennen van gedrags- en andere ontwikkelings-problemen, maar ook aan hoe je het pedagogisch klimaat in de groep optimaal maakt en houdt.

Ik ben moeder van 3 kinderen; zij zijn 12, 11 en 6 jaar oud. Kinderopvang Kiki ken ik al sinds onze oudste als baby naar Duimelijntje kwam. Later gingen ze door naar Toff!

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als gedragswetenschapper bij XONAR (met kinderen en gezinnen met opvoed- en gedragsproblemen) en Kentalis (met kinderen met spraak- en taalproblemen en autisme). Ik kan de kennis die ik daar heb opgedaan goed gebruiken om de vertaalslag te maken naar de kinderopvang. Het is fijn om een ondersteunende rol te spelen bij de pedagogisch medewerkers, en hen waar nodig te helpen om de ontwikkeling van een kind net een beetje extra te stimuleren!

Coby

“Ik woon met mijn gezin in landgraaf en ben trotse moeder van 3 kinderen. Ik heb bij op de bies en radar gewerkt op verschillende woongroepen en 6 jaar bij Humanitas. Mijn hobby is lesgeven van Jazzdance wat ik al 30 jaar met plezier doe. Ik werk sinds 2010 bij Duimelijntje, voornamelijk in de babygroep. Ik vind het fijn om met kinderen te werken, hun spontaniteit maakt dat geen enkele dag het zelfde is.”

Cindy

Wat gaaf, terug in de kinderopvang! Mijn naam is Cindy. Ik ben gelukkig getrouwd, samen met mijn man hebben we 2 fantastische dochters genaamd Isa & Bella. In 2006 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en ben na mijn opleiding direct aan de slag gegaan in de kinderopvang, In 2014 ben ik tussentijds samen met mijn man een eigen zaak gestart. Toch voelde ik in mijn hart dat ik het miste om in de opvang te werken. Door kinderopvang Kiki denk ik de perfecte match gevonden te hebben ;-). Ik ben een dromer, ik leer graag, want ik vind persoonlijke groei erg belangrijk. Ik leef met passie en ben heel ondernemend. Ik vind het fijn om kinderen een vertrouwde omgeving te kunnen bieden omdat ik sterk het idee heb dat ze daarin het meeste leren en het beste tot hun recht komen. De visie van kinderopvang Kiki spreekt mij enorm aan en ben ontzettend blij dat ik de kindjes heel veel liefde en warmte mag geven.

 

Lucia

“Ik mag met trots vaststellen dat ik de oudste werkneemster van Kiki ben, in 2017 ben ik 15 jaar in dienst. Zelf heb ik 4 volwassen kinderen, 4 geweldige kleinkinderen en een lieve man. Werken en leven met kinderen is altijd mijn werns geweest. Al jong werkzaam in een kindertehuis. Ik geniet iedere dag van de kindjes om mij heen. Ik heb bij de wieg van Kiki bv gestaan en heb vol bewondering toegekeken hoe kiki groeide en groeide. Ik mag zeker wel vermelden dat ik diep respect heb voor Kiki, ik ben trots op Duimelijntje!”

Ryanne

“In 2014 heb ik mijn opleiding tot pedagogisch medewerker afgerond en daarna ben ik meteen aan de slag gegaan binnen de kinderopvang. In mei 2018 ben ik begonnen bij Kinderopvang Kiki. Ik werk als invalskracht bij Duimelijntje & Duimelotje en dit bevalt me echt super goed! Geen dag is hetzelfde en we proberen er elke dag weer iets leuks van te maken! Ik vind het leuk om alle kindjes te zien ontwikkelen en ze daarin elke dag weer te mogen ondersteunen. Ook geniet ik elke dag van hun eerlijke en grappige uitspraken en natuurlijk van alle lieve knuffels en liefde die ze je geven!”

Chantal

“Samen met Ralph hebben wij een dochter, Julie. Ik werk al 20 jaar met heel veel liefde en plezier in de kinderopvang. Ik heb in alle leeftijdsgoepen gewerkt. Wat het werk voor mij zo mooi maakt is dat het veel afwisseling biedt, ik mijn steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van het kind en de liefde die je van kinderen ontvangt onbetaalbaar is. Ik haal er iedere dag weer heel veel voldoening uit. Het is voor mij dan ook ondenkbaar om ooit voor een ander beroep te moeten kiezen. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Duimelijn. Ik heb 3 jaar in de babygroep mogen werken en bekeef nu al 7 jaar met de peuters een hele gezellige en fijne tijd! Maar ook mijn collega’s en Kiki niet te vergeten zorgen er voor dat ik tot op de dag van vandaag met een goed en tevreden gevoel naar mijn werk ga.”

Mandy

Mijn naam is Mandy Hurkens ik ben geboren op 21 september 1995. Na een heel leuk stagejaar te hebben gehad en mijn diploma heb gehaald mag ik met trots zeggen dat ik nu werkzaam ben binnen kinderopvang Kiki. Wat ik vooral heel leuk vind is dat ik alle kinderen zie groeien in hun ontwikkeling. Dat de kinderen zich vertrouwt voelen en plezier hebben. Je krijgt heel veel liefde van de kinderen en de knuffels en kusjes wat ik mag ontvangen daar geniet ik echt van. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk dit komt mede door mijn collega’s en de kindjes

Shireen

“Ook ik ben trotse moeder van 2 prachtige meiden, ben bijna 9 jaar werkzaam bij Kiki en heb zowel ervaring in de babygroep als in de peutergroep. Momenteel ben ik vaste peutergroep bij Duimelijntje. Dit is mijn passie en ik doe dit werk met heel mijn hart, je krijgt van kinderen zoveel liefde terug!”

Go to Top