Medewerkers Duimelotje

Medewerkers Duimelotje 2018-01-10T10:58:18+00:00

Jolanda

“Ik ben 48 jaar, getrouwd en heb 2 zonen van 16 en 20 jaar. Na 16 jaar als kraamverzorgster te hebben gewerkt, heb ik 10 jaar geleden de switch gemaakt en ben ik bij Duimelotje begonnen. Ook hier werk ik weer met baby’s op de babygroep. Dit doe ik nog altijd met veel plezier. Het is zo leuk om die kleine hummeltjes te zien uitgroeien naar een eigen persoontje!”

Danica

Ik ben gek op bakken, reizen, mijn familie en vrienden, mijn gezinnetje en natuurlijk op kinderen! Ik ben daarom ook erg blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken. Dit zorgt ervoor dat ik steeds weer met veel plezier naar mijn werk ga. Ik vind het leuk om een steentje bij te mogen dragen aan de ontwikkelingen van de kinderen en ik vind het erg belangrijk dat zij zich op hun gemak voelen en met plezier naar de opvang komen. Ik word erg vrolijk van de blije kindergezichtjes, hun ondeugd en de knuffeltjes. Sinds juni 2017 ben ik werkzaam bij kinderopvang Kiki.

Pauline

“Ik heb een dochtertje Jasmijn van 4 jaar. In 2006 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker behaald. Daarna heb ik 6 jaar in de kinderopvang gewerkt. Helaas ben ik door de crisis mijn baan kwijt geraakt. In 2015 heb ik de keuze gemaakt om deeltijd terug naar school te gaan, dit om mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Na een stage bij Duimelot heb ik een contract gekregen. Inmiddels werk ik met heel veel plezier bij de baby’s van Duimelot.”

Ilonka

“Samen met mijn vriend Nick en dochtertje Isa woon ik in Brunssum. Inmiddels werk ik al 10 jaar met kinderen, waarvan 2 jaar in het buitenland. Ik vind het super leuk om kinderen versteld te laten staan van hun eigen kunnen, door ze zelf te laten ontdekken probeer ik dit te bereieken. De huiselijke sfeer, de lieve kindjes en de top collega’s zorgen ervoor dat ik iedere donderdag en vrijdag met veel pezeier werkzaam ben in de peutergroep van Duimelot. Ik hoop dit nog lang te blijven doen en jullie nog vaak te zien.”

Janna

Ik ben 22 jaar en ben woonachtig in Bekkerveld, gelegen in Heerlen. Sinds de opening van Sport BSO Bekkerveld, op 1 september 2015, ben ik werkzaam op deze locatie. Dit nog steeds met heel veel plezier! Verder werk ik nog als invalkracht op de andere locaties van Kiki KDV. In mijn vrije tijd voetbal ik bij het dames team van vv Voerendaal en houd ik erg van gezelligheid. Ik hoop nog lang en met veel plezier bij Kiki KDV te werken!

Ivana

“Ik ben 24 jaar em woon samen met mijn lieve hondje in Landgraaf. In 2013 heb ik mijn diploma SPW niveau 4 succesvol afgerond en ben ik aan de slag gegaan in de kinderopvang. Eerst heb ik 3 jaar als gastouder gewerkt en vanaf december 2016 werk ik met veel plezier bij kinderopvang Kiki.”

Roxanne

“Samen met mijn vriend, ons dochtertje en onze 2 katten Fien en Sjakie wonen wij in Heerlen. Bij Duimelotje hoor ik inmiddels na 14 jaar bijna bij het interieur. Samen met mijn collega’s & lieve kindjes maken we er iedere keer weer een leuke dag van!”

Natascha

“Inmiddels ben ik 11,5 jaar werkzaam bij Duimelotje. Ik heb eerst de kappersopleiding gedaan en heb ook wat jaren in een kapsalon gewerkt. Echter kwam ik erachter dat ik toch graag met kinderen zou willen werken. In 2004 maakte ik de keuze om mij te laten omscholen. Ik heb toen een jaar bij duimelotje stage gelopen en daarna werd ik gevraagd of ik voor vast bij Duimelot wilde komen werken. Deze keuze was natuurlijk snel gemaakt, ik kon mij geen leukere werkplek wensen. Vanaf december 2005 ben ik bij Duimelot te vinden. Eerst bij de baby’s en nu bij de peutergrpep. Ik ga elke werkdag met veel plezier naar mijn werk en wordt blij van alle lachende gezichtjes. Zelf ben ik ook trotse moeder van twee dochters, Sofie (7) en Eva (5) en ik ben getrouwd met Patrick, we genieten samen van ons leuke leven en zijn vaak in het samen met de meiden in het bos te vinden. Dat ik nog lang van jullie kindjes bij Duimelot mag genieten.”

Femke

“Al 12 jaar ben ik vaste, enthousiaste juf bij Duimelot. Inmiddels al 8 jaar bij de peutergroep, waar ik elke maandag en dinsdag met veel plezier de peutertjes ontvang. Voorheen heb ik 4 jaar n Rotterdam gewerkt en heb daar mijn ervaring in alle leeftijdscategorieen van de kinderopvang opgedaan. Mijn doel is elke werkdag een veilig klimaat in de groep te creeeren en uit elk kind het beste van zichzelf te halen. Ik hoop dan ook dat ieder kind met een goede dosis vertrouwen de toekomst tegemoet stapt. Zelf ben ik gelukkig getrouwd en heb 2 lieve kinderen, Lotte van 11 en Finn van 8. Zij hebben vier jaar lang bij Duimelijn gezeten en gaan nu met veel plezier naar de sport bso. Verder heb ik een leuk, druk sociaal leven en ben ik een zeer tevreden persoon.”