Medewerkers Duimelotje

Medewerkers Duimelotje2018-01-10T10:58:18+01:00

Natascha

“Inmiddels ben ik 11,5 jaar werkzaam bij Duimelotje. Ik heb eerst de kappersopleiding gedaan en heb ook wat jaren in een kapsalon gewerkt. Echter kwam ik erachter dat ik toch graag met kinderen zou willen werken. In 2004 maakte ik de keuze om mij te laten omscholen. Ik heb toen een jaar bij duimelotje stage gelopen en daarna werd ik gevraagd of ik voor vast bij Duimelot wilde komen werken. Deze keuze was natuurlijk snel gemaakt, ik kon mij geen leukere werkplek wensen. Vanaf december 2005 ben ik bij Duimelot te vinden. Eerst bij de baby’s en nu bij de peutergrpep. Ik ga elke werkdag met veel plezier naar mijn werk en wordt blij van alle lachende gezichtjes. Zelf ben ik ook trotse moeder van twee dochters, Sofie en Eva en ik ben getrouwd met Patrick, we genieten samen van ons leuke leven en zijn vaak in het samen met de meiden in het bos te vinden. Dat ik nog lang van jullie kindjes bij Duimelot mag genieten.”

Kirsten

Mijn naam is Kirstin Hensgens. Tijdens het tweede en derde leerjaar van de opleiding pedagogisch werk heb ik stage mogen lopen bij Duimelotje, zowel bij de peuters als bij de babygroep. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en ben ik heel blij dat ik mag werken binnen deze gezellige organisatie. Geen dag is hetzelfde en het is zó leuk om de kinderen te zien opgroeien. Ik ben dankbaar dat ik de kinderen kan helpen bij hun ontwikkeling en ik geniet van alle liefde en knuffels die ik mag ontvangen! 

Cindy

Wat gaaf, terug in de kinderopvang! Mijn naam is Cindy. Ik ben gelukkig getrouwd, samen met mijn man hebben we 2 fantastische dochters genaamd Isa & Bella. In 2006 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker en ben na mijn opleiding direct aan de slag gegaan in de kinderopvang, In 2014 ben ik tussentijds samen met mijn man een eigen zaak gestart. Toch voelde ik in mijn hart dat ik het miste om in de opvang te werken. Door kinderopvang Kiki denk ik de perfecte match gevonden te hebben ;-). Ik ben een dromer, ik leer graag, want ik vind persoonlijke groei erg belangrijk. Ik leef met passie en ben heel ondernemend. Ik vind het fijn om kinderen een vertrouwde omgeving te kunnen bieden omdat ik sterk het idee heb dat ze daarin het meeste leren en het beste tot hun recht komen. De visie van kinderopvang Kiki spreekt mij enorm aan en ben ontzettend blij dat ik de kindjes heel veel liefde en warmte mag geven.

 

Jolanda

“ Na 16 jaar als kraamverzorgster te hebben gewerkt, heb ik 10 jaar geleden de switch gemaakt en ben ik bij Duimelotje begonnen. Ook hier werk ik weer met baby’s op de babygroep. Dit doe ik nog altijd met veel plezier. Het is zo leuk om die kleine hummeltjes te zien uitgroeien naar een eigen persoontje!”

Yara

Ik ben mommy to be🤰🏽, partner, zus, tante en nu ook pedagogisch medewerker bij Kiki kinderopvang.  Ik zal vooral werkzaam zijn op de locaties Duimelijntje en Duimelotje. Ik weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid en geborgenheid is voor kind en ouder, vanuit hier kun je een band opbouwen met een kind en samen zijn haar ontwikkeling volgen, dit is waar mijn passie ligt. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kinderopvang en heb ik 3,5 jaar gewerkt met de visie Reggio Emilia, door deze visie ben ik erg geïnteresseerd geraakt in waar de interesses van het kind liggen en probeer ik hierop in te spelen. In 2020 heb ik mijn HBO- opleiding Pedagogisch educatief professional afgerond. Hier heb ik mij vooral gespecialiseerd in de rol als kindmentor, pedagogisch coach en pedagogisch specialist.  Ook heb ik mij verdiept in Taalontwikkeling stoornis bij kinderen (TOS) en het vlaggensysteem. Ik kan dan ook niet wachten om jullie allemaal te leren kennen en er een onvergetelijke tijd van te maken.

Bo

Mijn naam is Bo Weidner. Afgelopen jaar heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Ik heb hierbij stage gelopen in de babygroep van Duimelijntje en ben zo terecht gekomen bij kinderopvang KIKI. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, iedere dag is anders en iedere dag kan een kind weer wat anders. De ontwikkelingen die de kinderen in zo een korte tijd meemaken is zo speciaal en ik ben blij dat ik dat mee mag maken door mijn beroep. Ik vind het fijn dat ik een band kan opbouwen met de kinderen en een steun voor ze kan zijn. De knuffels, grappige acties en liefde wat je terugkrijgt van de kinderen maakt het werk extra leuk!

En ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten

 

Ilonka

“Samen met mijn vriend Nick en dochtertje Isa woon ik in Brunssum. Inmiddels werk ik al 10 jaar met kinderen, waarvan 2 jaar in het buitenland. Ik vind het super leuk om kinderen versteld te laten staan van hun eigen kunnen, door ze zelf te laten ontdekken probeer ik dit te bereieken. De huiselijke sfeer, de lieve kindjes en de top collega’s zorgen ervoor dat ik iedere donderdag en vrijdag met veel pezeier werkzaam ben in de peutergroep van Duimelot. Ik hoop dit nog lang te blijven doen en jullie nog vaak te zien.”

Ivana

 

“Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn lieve hondje in Landgraaf. In 2013 heb ik mijn diploma SPW niveau 4 succesvol afgerond en ben ik aan de slag gegaan in de kinderopvang. Eerst heb ik 3 jaar als gastouder gewerkt en vanaf december 2016 werk ik met veel plezier bij kinderopvang Kiki.”

Esmee

Mijn naam is Esmee Belling en ik ben geboren op 21 November 2000. Schooljaar 2020-2021 heb ik stage gelopen in de babygroep en in de peutergroep van Duimelotje en Duimelijn. Ik heb hierbij mijn diploma van pedagogisch medewerker niveau 3 in ontvangst mogen nemen. Deze zomer kom ik ook hier werken als oproepkracht en eind augustus 2021 begin ik aan een nieuwe studie genaamd gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Dit ga ik in BBL-vorm doen. Ook deze opleiding mag ik hier in praktijk gaan uitvoeren.  Ik werk ontzettend graag met kinderen en ga daarom ook graag naar mijn werk. Ze maken mij vrolijk en ik zie elke dag nieuwe uitdagingen.  Ik vind het leuk om de kinderen nieuwe dingen te leren en ze daarin te laten ontwikkelen. Ik geniet elke dag weer van hun gezelligheid, lieve lachjes en ondeugendheid. En elke dag kusjes en knuffels en liefde ontvangen van de kinderen maakt het werk extra leuk. Ik ben blij dat ik een deel mag uitmaken in de ontwikkeling van de kinderen.

Esther

Ik ben Esther, sinds 2017 ben ik werkzaam in de peutergroep van Duimelot, ik geniet elke dag van de gezelligheid met alle kindjes en vind het fijn ze nieuwe dingen te leren.

Femke

“Al 12 jaar ben ik vaste, enthousiaste juf bij Duimelot. Inmiddels al 8 jaar bij de peutergroep, waar ik elke maandag en dinsdag met veel plezier de peutertjes ontvang. Voorheen heb ik 4 jaar n Rotterdam gewerkt en heb daar mijn ervaring in alle leeftijdscategorieen van de kinderopvang opgedaan. Mijn doel is elke werkdag een veilig klimaat in de groep te creeeren en uit elk kind het beste van zichzelf te halen. Ik hoop dan ook dat ieder kind met een goede dosis vertrouwen de toekomst tegemoet stapt. Zelf ben ik gelukkig getrouwd en heb 2 lieve kinderen, Lotte en Finn. Zij hebben vier jaar lang bij Duimelijn gezeten en gaan nu met veel plezier naar de sport bso. Verder heb ik een leuk, druk sociaal leven en ben ik een zeer tevreden persoon.”

Michelle

Mijn naam is Michelle Helfer en ik ben geboren op 19 April 1996 en ik kom uit Heerlen. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn BBL-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster en hoop ik in Januari mijn diploma te mogen ontvangen. Ik heb in het eerste deel van mijn opleiding stage mogen lopen bij de peutergroep van Duimelotje, en sinds kort sta ik op de babygroep.

Ik werk heel graag met kinderen en zie elke dag als een nieuwe uitdaging geen dag is hetzelfde. Ik vind het heel leuk om alle kindjes te zien ontwikkelen en ze daarin te mogen ondersteunen. En natuurlijk geniet ik ook van alle knuffels en liefde die ik van de kindjes terugkrijg.

 

Roxanne

“Samen met mijn vriend, ons dochtertje en onze 2 katten Fien en Sjakie wonen wij in Heerlen. Bij Duimelotje hoor ik inmiddels na 14 jaar bijna bij het interieur. Samen met mijn collega’s & lieve kindjes maken we er iedere keer weer een leuke dag van!”

Go to Top