Medewerkers Duimelotje

Medewerkers Duimelotje 2018-01-10T10:58:18+00:00

Ilonka

“Samen met mijn vriend Nick en dochtertje Isa woon ik in Brunssum. Inmiddels werk ik al 10 jaar met kinderen, waarvan 2 jaar in het buitenland. Ik vind het super leuk om kinderen versteld te laten staan van hun eigen kunnen, door ze zelf te laten ontdekken probeer ik dit te bereieken. De huiselijke sfeer, de lieve kindjes en de top collega’s zorgen ervoor dat ik iedere donderdag en vrijdag met veel pezeier werkzaam ben in de peutergroep van Duimelot. Ik hoop dit nog lang te blijven doen en jullie nog vaak te zien.”

Roxanne

“Samen met mijn vriend, ons dochtertje en onze 2 katten Fien en Sjakie wonen wij in Heerlen. Bij Duimelotje hoor ik inmiddels na 14 jaar bijna bij het interieur. Samen met mijn collega’s & lieve kindjes maken we er iedere keer weer een leuke dag van!”

Jolanda

“ Na 16 jaar als kraamverzorgster te hebben gewerkt, heb ik 10 jaar geleden de switch gemaakt en ben ik bij Duimelotje begonnen. Ook hier werk ik weer met baby’s op de babygroep. Dit doe ik nog altijd met veel plezier. Het is zo leuk om die kleine hummeltjes te zien uitgroeien naar een eigen persoontje!”

Marit

Mijn naam is Marit Driessen. Nadat ik de opleiding doktersassistente heb afgerond heb ik ervoor gekozen om nog een opleiding te volgen. In juni 2019 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster en ben ik werkzaam binnen kinderopvang Kiki. Ik kijk ernaar uit om iedere dag jullie lieve kindjes te mogen ontvangen en ze met een voldaan gevoel weer naar huis te mogen laten gaan. 

 

Louwke

Mijn naam is Louwke Haakma. Ik heb de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. In mijn tweede leerjaar heb ik met veel plezier stage gelopen in de babygroep van Duimelot, ben daarom ook super blij dat ik nu hier mag werken.
Ik geniet ervan om met kinderen te werken, vind het mooi om ze op te zien groeien en te zien ontwikkelen. Het leukste vind ik dan juist om de kinderen daarmee te helpen en te begeleiden!

Kirsten

Mijn naam is Kirstin Hensgens. Tijdens het tweede en derde leerjaar van de opleiding pedagogisch werk heb ik stage mogen lopen bij Duimelotje, zowel bij de peuters als bij de babygroep. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en ben ik heel blij dat ik mag werken binnen deze gezellige organisatie. Geen dag is hetzelfde en het is zó leuk om de kinderen te zien opgroeien. Ik ben dankbaar dat ik de kinderen kan helpen bij hun ontwikkeling en ik geniet van alle liefde en knuffels die ik mag ontvangen! 

Marissa

Mijn naam is Marissa Steijns. Nadat ik mijn opleiding Pedagogisch medewerker heb afgerond ben ik een jaar werkzaam geweest bij Rituals cosmetics. Echter kwam ik er achter dat ik toch graag met kinderen zou willen werken en ben sinds mei 2018 werkzaam bij kinderdagverblijf Kiki (locatie: Duimelotje). De reden waarom ik met veel plezier in de kinderopvang werk is omdat ieder kind bijzonder is. Iedere dag is een nieuwe uitdaging met nieuwe leermomenten. Ik vind het belangrijk om de kinderen het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn met warmte en aandacht. Je laat ze ontdekken, beleven en groeien op zijn of haar eigen manier.”

 

Natascha

“Inmiddels ben ik 11,5 jaar werkzaam bij Duimelotje. Ik heb eerst de kappersopleiding gedaan en heb ook wat jaren in een kapsalon gewerkt. Echter kwam ik erachter dat ik toch graag met kinderen zou willen werken. In 2004 maakte ik de keuze om mij te laten omscholen. Ik heb toen een jaar bij duimelotje stage gelopen en daarna werd ik gevraagd of ik voor vast bij Duimelot wilde komen werken. Deze keuze was natuurlijk snel gemaakt, ik kon mij geen leukere werkplek wensen. Vanaf december 2005 ben ik bij Duimelot te vinden. Eerst bij de baby’s en nu bij de peutergrpep. Ik ga elke werkdag met veel plezier naar mijn werk en wordt blij van alle lachende gezichtjes. Zelf ben ik ook trotse moeder van twee dochters, Sofie en Eva en ik ben getrouwd met Patrick, we genieten samen van ons leuke leven en zijn vaak in het samen met de meiden in het bos te vinden. Dat ik nog lang van jullie kindjes bij Duimelot mag genieten.”

Femke

“Al 12 jaar ben ik vaste, enthousiaste juf bij Duimelot. Inmiddels al 8 jaar bij de peutergroep, waar ik elke maandag en dinsdag met veel plezier de peutertjes ontvang. Voorheen heb ik 4 jaar n Rotterdam gewerkt en heb daar mijn ervaring in alle leeftijdscategorieen van de kinderopvang opgedaan. Mijn doel is elke werkdag een veilig klimaat in de groep te creeeren en uit elk kind het beste van zichzelf te halen. Ik hoop dan ook dat ieder kind met een goede dosis vertrouwen de toekomst tegemoet stapt. Zelf ben ik gelukkig getrouwd en heb 2 lieve kinderen, Lotte en Finn. Zij hebben vier jaar lang bij Duimelijn gezeten en gaan nu met veel plezier naar de sport bso. Verder heb ik een leuk, druk sociaal leven en ben ik een zeer tevreden persoon.”

Ivana

“Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn lieve hondje in Landgraaf. In 2013 heb ik mijn diploma SPW niveau 4 succesvol afgerond en ben ik aan de slag gegaan in de kinderopvang. Eerst heb ik 3 jaar als gastouder gewerkt en vanaf december 2016 werk ik met veel plezier bij kinderopvang Kiki.”