“Al ruim 4 jaar lang gaan onze 2 kinderen met plezier naar KDV Duimelotje en BSO Keet! De betrokkenheid van de juffen, de aandacht voor ieder kind en de persoonlijke aanpak zijn voor ons als ouder zeer waardevol. Er is afwisseling in spel, werkvormen en materialen. Dit daagt de kinderen uit en maakt ze enthousiast. Er is een opbouw en structuur die voor onze kinderen duidelijk is en veiligheid biedt. Kortom, voor onze kinderen is kinderopvang Kiki van grote meerwaarde!”

-Moeder van Wessel en Tara-

 

“Geweldige kinderopvang! De perfecte plek voor onze dochter, ze gaat er zingend naartoe en is gek op de leidsters. Echt een warm nestje!”

-Moeder van Emma-

 

“Super gezellige opvang met altijd even gezellige dames die dol zijn op de Kids die daar de dag komen doorbrengen.” -Moeder van Sofia-

 

“Hele goede opvang. Ik breng met een gerust hart mijn zoon erheen. De juffen zijn heel lief.” -Moeder van Levi-

 

“Het is aan alle juffen duidelijk te merken dat zij je meest kostbare bezit met alle liefde de hele dag verzorgen, en, niet te vergeten, vertroetelen! Jullie zijn toppers en wij zijn blij dat wij ons kindje met een gerust hart kunnen achterlaten.”  –Ouders van Atlan-

Wat een super kinderdagverblijf! De juffen hebben altijd goede zin en verwelkomen de kindjes én ouders elke ochtend met lachende, blije gezichten. De sfeer op het kinderdagverblijf is erg goed, men onderneemt veel met de kindjes en koppelt erg fijn terug richting ouders. We merken dat onze kindjes met veel plezier gaan en dat doet ons als ouders goed!