Toplocatie!

In een multifunctionele accommodatie gelegen in Bekkerveld, bieden wij onder begeleiding van een team van professionele sport leraren en pedagogische medewerksters iedere dag een afwisselend aanbod van verschillende sport en spel activiteiten.

Omdat er verschillende leeftijden binnen de Sport BSO zijn en niet alle kinderen zich in dezelfde fase van ontwikkeling bevinden, wordt er les gegeven in twee groepen. Groep 1 de leeftijden 7 t/m 9 jaar en in groep 2 de leeftijden 10 t/m 12.

Binnen de sport lessen is ons streven om zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod te laten komen, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voetbal, basketbal, badminton, free-runnen, klimmen en klauteren, samenwerkingsspelen en nog veel meer.

Binnen al deze lessen hebben we één belangrijk doel, namelijk plezier!

Na de sportactiviteit zorgen wij er altijd voor dat er ons lokaal een activiteit klaar staat. Kinderen mogen zelf kiezen of ze hier aan willen deelnemen. Ook deze activiteit proberen wij zo uitdagend mogelijk te maken, denk hierbij aan verschillende knutselactiviteiten, bak/kook activiteiten, groepsspellen enzovoort.