Medewerkers Sport BSO

Medewerkers Sport BSO2018-01-10T17:24:55+01:00

Sanne

“In 2017 heb ik stage gelopen in de babygroep bij kinderopvang Kiki, locatie: Duimelijntje. Na het succesvol afsluiten van mijn stage en het behalen van mijn diploma, ben ik sinds juli 2018 werkzaam bij kinderopvang Kiki. Wat voor mij het werken met kinderen zo mooi maakt is dat ik als juf een steun kan zijn voor de kinderen, ze begeleid en stimuleer in hun ontwikkeling, en een knuffel kan bieden wanneer zij dit nodig hebben. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk, en zorg ik er met mijn collega’s voor dat de kinderen een fantastische dag hebben!”

 

Alissa

Mijn naam is Alissa Brandenberg. In 2021 heb ik de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 afgerond. Via een kennis kwam ik terecht bij kinderopvang Kiki. Het voelde meteen heel vertrouwd en er was een fijne sfeer. Ik werk ontzettend graag met kinderen, ik kan genieten van hun eerlijkheid, bied ze graag een luisterend oor en ik houd heel veel van alle lieve knuffels en kusjes. Dit zorgt ervoor dat iedere dag anders is en daardoor heb ik zoveel plezier in mijn werk.

Charissa

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Kiki! Ik vind het héél leuk om met de kinderen te werken. Veel knutselen, tekenen, spelletjes spelen en andere activiteiten.

Go to Top