Medewerkers Sport BSO

Medewerkers Sport BSO2018-01-10T17:24:55+01:00

Charissa

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij BSO KeeT! Dit zijn de kinderen van 4-7 jaar. Vanaf december 2019 ben ik aan de slag bij de Sport BSO. Ik ben hier vooral op maandag, dinsdag en donderdag te vinden. Ik vind het héél leuk om met de kinderen bezig te zijn. Veel knutselen, tekenen, spelletjes spelen en andere activiteiten. Buiten het werken bij Kinderopvang Kiki heb ik ook een eigen webwinkel: Liefshuis – Kids & More. Kinderkleding, speelgoed, decoratie, kraamcadeau’s en nog veel meer! Alles met kinderen, zèlfs als ik niet op het werk ben.

Noor

“Sinds zomer 2020 ben ik werkzaam bij de sport BSO. Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat ieder kind uniek is. Elke dag in een BSO is anders. Wat ik ook heel mooi vind aan mijn werk is dat je de kinderen ziet groeien. Elke dag een glimlach op een gezicht van een kind is een van de mooiste dingen wat bestaat. Daar doe ik voor!”

Pedagogisch coach Nicole

Ik ben Nicole Feijen, orthopedagoog, en sinds kort werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. In principe houd ik me bezig met het coachen van de pedagogisch medewerkers. Doel is onder andere om de kwaliteit van de werkzaamheden te blijven verbeteren. Daarnaast zal ik de medewerkers ondersteunen als zij specifieke vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van de kinderen. Ook zal ik hen regelmatig voorzien van pedagogische kennis op allerlei gebieden; denk hierbij aan het stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling, het herkennen van gedrags- en andere ontwikkelings-problemen, maar ook aan hoe je het pedagogisch klimaat in de groep optimaal maakt en houdt.

Ik ben moeder van 3 kinderen; zij zijn 12, 11 en 6 jaar oud. Kinderopvang Kiki ken ik al sinds onze oudste als baby naar Duimelijntje kwam. Later gingen ze door naar Toff!

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als gedragswetenschapper bij XONAR (met kinderen en gezinnen met opvoed- en gedragsproblemen) en Kentalis (met kinderen met spraak- en taalproblemen en autisme). Ik kan de kennis die ik daar heb opgedaan goed gebruiken om de vertaalslag te maken naar de kinderopvang. Het is fijn om een ondersteunende rol te spelen bij de pedagogisch medewerkers, en hen waar nodig te helpen om de ontwikkeling van een kind net een beetje extra te stimuleren!

Kyra

Mijn naam is Kyra Voncken. Ik ben 22 jaar oud en woon in Heerlen. Ik heb op het CIOS mijn diploma voor sportlerares gehaald. Ik heb inmiddels ook al een aantal jaar ervaring in het geven van sportlessen. In mijn vrije tijd ben ik zelf te vinden op de mat om te judoën. Ik geef ook al een aantal jaren judolessen aan kinderen. Wat ik ook heel leuk vind is om lekker een stukje te wandelen met mijn hond en af en toe een terrasje te pakken.

Marcella

Afgelopen jaar heb ik mijn CIOS diploma behaald. Sinds Oktober 2017 ben ik werkzaam op de sport BSO. Waar ik met veel plezier werk en onder andere de sport lessen verzorg! In mijn vrije tijd volleybal ik bij het dames team van VCH Heerlen.

 

 

Go to Top