Medewerkers Sport BSO

Medewerkers Sport BSO 2018-01-10T17:24:55+00:00

Nick

Na de middelbare school ben ik doorgestroomd naar het CIOS. Binnen deze opleiding heb ik de richting SCUB gevolgd. Deze richting was speciaal gericht op het lesgeven binnen alle overheidsinstanties. Na het CIOS heb ik een jaar Fysiotherapie gedaan en daarna ben ik overgestapt naar hogeschool PXL in Hasselt waar ik de opleiding sport en management volg. Momenteel zit ik in het laatste jaar van deze opleiding. Stages: Ik heb stagegelopen op basisschool Tarcisius, op het Grotius college, In de PI Zuid-Oost en bij het IBT-centrum (opleidingscentrum van de politie).

Marcella

Afgelopen jaar heb ik mijn CIOS diploma behaald. Sinds Oktober 2017 ben ik werkzaam op de sport BSO. Waar ik met veel plezier werk en onder andere de sport lessen verzorg! In mijn vrije tijd volleybal ik bij het dames team van VCH Heerlen.

 

 

Jessica

Mijn naam is Jessica van Liere. In mijn vrije tijd handbal ik graag. Na mijn opleiding als onderwijsassistent heb ik bij veel verschillende organisaties ervaring opgedaan. Sinds de start van de Sport BSO in September 2015 werk ik met ontzettend veel plezier bij de Sport BSO.

Janna

Sinds de opening van Sport BSO Bekkerveld, op 1 september 2015, ben ik werkzaam op deze locatie. Dit nog steeds met heel veel plezier! Verder werk ik nog als invalkracht op de andere locaties van Kiki KDV. In mijn vrije tijd voetbal ik bij het dames team van vv Voerendaal en houd ik erg van gezelligheid. Ik hoop nog lang en met veel plezier bij Kiki KDV te werken!