Medewerkers Sport BSO

Medewerkers Sport BSO 2018-01-10T17:24:55+00:00

Dominique

Mijn naam is Dominique, vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. Tijdens het eerste jaar van mijn Bachelor Pedagogiek heb ik stage gelopen binnen Duimelijntje van Kiki BV. Ik heb deze eerste kennismaking met het pedagogisch werkveld als waardevol ervaren. Hoe verloopt de ontwikkeling van kleuters en hoe kijken zij naar de wereld? Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik drie jaar binnen XONAR gewerkt. Twee jaar binnen een residentiele autisme behandelgroep voor pubers en een jaar binnen het AMV (Alleenstaande minderjarige vluchtelingen). Momenteel werk ik voor Radar als gezinsbehandelaar. In deze huidige functie begeleid ik gezinnen met allerlei opvoedingsvragen in zowel het vrijwillige als in het onvrijwillige kader. Het is een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is. Ik mag ieder dag opnieuw weer werken met baby’s, kleuters maar ook pubers en natuurlijk de opvoeders.

 

Jessica

Mijn naam is Jessica van Liere. In mijn vrije tijd handbal ik graag. Na mijn opleiding als onderwijsassistent heb ik bij veel verschillende organisaties ervaring opgedaan. Sinds de start van de Sport BSO in September 2015 werk ik met ontzettend veel plezier bij de Sport BSO.

Nick

Na de middelbare school ben ik doorgestroomd naar het CIOS. Binnen deze opleiding heb ik de richting SCUB gevolgd. Deze richting was speciaal gericht op het lesgeven binnen alle overheidsinstanties. Na het CIOS heb ik een jaar Fysiotherapie gedaan en daarna ben ik overgestapt naar hogeschool PXL in Hasselt waar ik de opleiding sport en management volg. Momenteel zit ik in het laatste jaar van deze opleiding. Stages: Ik heb stagegelopen op basisschool Tarcisius, op het Grotius college, In de PI Zuid-Oost en bij het IBT-centrum (opleidingscentrum van de politie).

Marcella

Afgelopen jaar heb ik mijn CIOS diploma behaald. Sinds Oktober 2017 ben ik werkzaam op de sport BSO. Waar ik met veel plezier werk en onder andere de sport lessen verzorg! In mijn vrije tijd volleybal ik bij het dames team van VCH Heerlen.

 

 

Janna

Sinds de opening van Sport BSO Bekkerveld, op 1 september 2015, ben ik werkzaam op deze locatie. Dit nog steeds met heel veel plezier! Verder werk ik nog als invalkracht op de andere locaties van Kiki KDV. In mijn vrije tijd voetbal ik bij het dames team van vv Voerendaal en houd ik erg van gezelligheid. Ik hoop nog lang en met veel plezier bij Kiki KDV te werken!