Medewerkers Sport BSO

Medewerkers Sport BSO2018-01-10T17:24:55+01:00

Jessica

Mijn naam is Jessica van Liere. In mijn vrije tijd handbal ik graag. Na mijn opleiding als onderwijsassistent heb ik bij veel verschillende organisaties ervaring opgedaan. Sinds de start van de Sport BSO in September 2015 werk ik met ontzettend veel plezier bij de Sport BSO.

Nick

Na de middelbare school ben ik doorgestroomd naar het CIOS. Binnen deze opleiding heb ik de richting SCUB gevolgd. Deze richting was speciaal gericht op het lesgeven binnen alle overheidsinstanties. Na het CIOS heb ik een jaar Fysiotherapie gedaan en daarna ben ik overgestapt naar hogeschool PXL in Hasselt waar ik de opleiding sport en management volg. Momenteel zit ik in het laatste jaar van deze opleiding. Stages: Ik heb stagegelopen op basisschool Tarcisius, op het Grotius college, In de PI Zuid-Oost en bij het IBT-centrum (opleidingscentrum van de politie).

Marcella

Afgelopen jaar heb ik mijn CIOS diploma behaald. Sinds Oktober 2017 ben ik werkzaam op de sport BSO. Waar ik met veel plezier werk en onder andere de sport lessen verzorg! In mijn vrije tijd volleybal ik bij het dames team van VCH Heerlen.

 

 

Andrea

Mijn naam is Andrea Secic, in juli 2018 heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond. Na het behalen van mijn diploma heb ik een jaar bij peuteropvang Heerlen gewerkt. Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij de sport BSO. Ik vind het super leuk om er elke dag weer een avontuur van te maken!

Charissa

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij BSO KeeT! Dit zijn de kinderen van 4-7 jaar. Vanaf december 2019 ben ik aan de slag bij de Sport BSO. Ik ben hier vooral op maandag, dinsdag en donderdag te vinden. Ik vind het héél leuk om met de kinderen bezig te zijn. Veel knutselen, tekenen, spelletjes spelen en andere activiteiten. Buiten het werken bij Kinderopvang Kiki heb ik ook een eigen webwinkel: Liefshuis – Kids & More. Kinderkleding, speelgoed, decoratie, kraamcadeau’s en nog veel meer! Alles met kinderen, zèlfs als ik niet op het werk ben.

Pedagogisch coach Nicole

Ik ben Nicole Feijen, orthopedagoog, en sinds kort werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. In principe houd ik me bezig met het coachen van de pedagogisch medewerkers. Doel is onder andere om de kwaliteit van de werkzaamheden te blijven verbeteren. Daarnaast zal ik de medewerkers ondersteunen als zij specifieke vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van de kinderen. Ook zal ik hen regelmatig voorzien van pedagogische kennis op allerlei gebieden; denk hierbij aan het stimuleren van de spraak- en taalontwikkeling, het herkennen van gedrags- en andere ontwikkelings-problemen, maar ook aan hoe je het pedagogisch klimaat in de groep optimaal maakt en houdt.

Ik ben moeder van 3 kinderen; zij zijn 12, 11 en 6 jaar oud. Kinderopvang Kiki ken ik al sinds onze oudste als baby naar Duimelijntje kwam. Later gingen ze door naar Toff!

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als gedragswetenschapper bij XONAR (met kinderen en gezinnen met opvoed- en gedragsproblemen) en Kentalis (met kinderen met spraak- en taalproblemen en autisme). Ik kan de kennis die ik daar heb opgedaan goed gebruiken om de vertaalslag te maken naar de kinderopvang. Het is fijn om een ondersteunende rol te spelen bij de pedagogisch medewerkers, en hen waar nodig te helpen om de ontwikkeling van een kind net een beetje extra te stimuleren!