Medewerkers Toff!

Medewerkers Toff!2018-01-10T10:59:44+01:00

Ingrid

Ik ben Ingrid Niehof en ben in 2006 en 2012 de trotse moeder geworden van twee zoontjes. Inmiddels werk ik al 20 jaar met kinderen en ik blijf dit het mooiste vak vinden dat bestaat, kinderen blijven een lach op mijn gezicht toveren. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als Pedagogisch medewerker in de groep en inmiddels ben ik ook al wat jaartjes als teamleider werkzaam. Sinds 2017 werk ik als locatiemanager bij Toff. Ik probeer in goed overleg met kiki, ervoor te zorgen dat achter de schermen bij Toff ook alles op rolletjes loopt. Samen met ons team hebben wij als doel de kinderen en ouders een geweldige tijd te bezorgen bij kinderopvang & BSO Toff. Ik hoop dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.

Noor

“Sinds zomer 2020 ben ik werkzaam bij de sport BSO. Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat ieder kind uniek is. Elke dag in een BSO is anders. Wat ik ook heel mooi vind aan mijn werk is dat je de kinderen ziet groeien. Elke dag een glimlach op een gezicht van een kind is een van de mooiste dingen wat bestaat. Daar doe ik voor!”

Bibi


Mijn naam is Bibi Nicolaes. Ik ben geboren en opgegroeid in Maastricht. Momenteel woon ik samen met mijn vriend in Heerlen.
Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 gevolgd en deze in 2015 succesvol afgerond. Na mijn opleiding ben ik in de kinderopvang gaan werken. En heb dan ook de nodige ervaringen opgedaan. Vanaf April 2019 ben ik werkzaam in het team bij Toff . Wat mijn vak zo mooi maakt is dat je een kind ziet groeien in zijn ontwikkeling en hier een bijdrage aan mag leveren. De eerlijkheid, spontaniteit en vrolijkheid van de kinderen brengt mij iedere dag weer een glimlach op het gezicht.

Evy

Mijn naam is Evy Baltus en ik ben geboren op 29 juli 1999. In 2021 heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, niveau 4, met succes afgerond. Vanaf juni 2021 werk ik bij Kinderopvang Kiki, hier ben ik een flexibele kracht. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, alle lieve snoetjes en de ondeugende lachjes. Geen dag is hetzelfde, in welke groep ik ook ben, dat maakt mijn werk zo leuk. Ik geniet van de ondeugende dingen die de kinderen doen, hoe ze zelf beginnen te ontdekken, hoe fantasierijk ze zijn. Elke dag kom ik weer met een glimlach thuis. Ik ben blij dat ik van zo veel kinderen van dichtbij mag zien hoe ze zich ontwikkelen en hoe ze hun eigen persoon worden. Ik ben dankbaar ervoor dat ik een steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van deze kinderen. Daarom heb ik voor dit beroep gekozen.

Ayse

Mijn naam is Ayse en ik ben geboren op 25 december 1994. Ik ben geboren en opgegroeid in Maastricht. Momenteel woon ik in Heerlen. In mijn vrije tijd lees ik veel en wandel graag.

De opleiding onderwijsassistente niveau 4 heb ik afgerond. En nu mag ik sinds juli 2021 deel uitmaken van dit toffe team en het bevalt me super goed. Het werken met kinderen heb in altijd heel leuk gevonden. Ik zal met veel enthousiasme, samen met de kindjes en collega’s, er geweldige tijd van maken!

Charlotte

Mijn naam is Charlotte, geboren op 14 december 1997. Ik ben woonachtig in Heerlen.  In mijn vrije tijd bezoek ik graag pretparken.  In het schooljaar van 2018/2019 waarin ik mijn diploma heb behaald, heb ik met veel plezier stage gelopen bij kinderopvang Toff ! Vanaf juli 2019 ben ik hier werkzaam als flexibele kracht. Ik heb er super veel zin in om er samen met mijn collega’s en de kinderen een leuke tijd van te maken bij Toff!

 

Wendy

Mijn naam is Wendy Amory en getrouwd met Quint. We hebben samen 2 kinderen Kyan en Fem. Na mijn schooltijd ben ik begonnen met werken in de kinderenopvang. Ik heb jaren gewerkt in een verticale groep en heb ook lange tijd in een babygroep gewerkt. Na al die jaren vind ik het nog steeds helemaal geweldig om met kinderen te werken. Sinds november 2017 ben ik werkzaam in de babygroep van Toff en het bevalt me super goed.

 

Maddie

Ik ben Maddie Heijen, woonachtig in het dorpje Uachsberg. Samen met mijn man Boris en 3 dochters Teuntje, Eefje en Beau wonen we er ontzettend graag. We zijn al een aantal jaren druk bezig met verbouwen en houden daarnaast een aantal boerderij dieren. In onze vrije tijd gaan we graag een paar dagen weg met onze camper. Tevens hecht ik veel waarde aan het samenzijn met mijn familie en vrienden en lekker een dagje er op uitgaan met mijn dochters. Ik heb al heel wat jaren ervaring in de kinderopvang. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij kinderdagverblijf “De Tovertuin” met als vaste lokatie Heerlerheide, heb ik nog 2 jaar voor Humanitas gewerkt op dezelfde lokatie. Vanaf 1 september 2017 ben ik werkzaam op kinderdagverblijf Toff. Ik werk met veel plezier en enthousiasme in de kinderopvang.

Kyra

Mijn naam is Kyra. Ik woon samen met mijn vriend in Landgraaf en we hebben nog geen kinderen. Ik ben sinds 2011 werkzaam in de kinderopvang en dit doe ik met heel veel liefde.  Ik vind het belangrijk dat elk kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen, ieder kind is uniek. Ik heb heel veel zin om mijn kwaliteiten te delen en mij verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Anja

Na ongeveer elf jaar met veel plezier in de ouderenzorg te hebben gewerkt heb ik besloten om mijn droom te volgen en dat was met kinderen werken. Zo ben ik terecht gekomen bij ‘Nijntje’ dat daarna is samengevoegd met Calimero en samen Spelend Wijs werd. Ook Hier heb ik 17 jaar met veel plezier gewerkt. Na een abrupt einde bij Sevagram ben ik hartelijk ontvangen bij Kiki en mijn nieuwe collega’s. Samen met mijn collega’s wil ik er graag voor zorgen dat u uw kostbaarste bezit met een gerust hart bij ons achterlaat. Ik vind het een uitdaging om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling op hun eigen tempo. Mijn doel is om samen met de kinderen een vrolijke, creatieve en leerzame tijd te hebben. Geen dag is hetzelfde en zit vol spontane reactie’s en ondeugendheden.

Gwen

Mijn naam is Gwen Scheijen en ik ben geboren op 16 augustus 2000. Ik woon in Simpelveld. Afgelopen jaar heb ik met succes mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Vanaf April 2020 ben ik werkzaam als flexibele kracht bij Toff, dit doe ik met veel plezier! Ik heb veel zin om samen met jullie kinderen en de collega’s een leuke en gezellig tijd te maken bij Toff!

 

Patricia

Ik ben Patricia Kooiker, geboren op 14-10-1990 en samen met mijn vriend en zoontje Jace woon ik in Simpelveld. Na mijn eigen lunchroom te hebben gehad op de Markt in Kerkrade is het tijd om mijn droom achterna te gaan.
Mijn passie om met kinderen te werken is alleen maar gegroeid in de loop der jaren! Toen jullie vacature voorbijkwam, heb ik zonder twijfel Word erbij gepakt en ben ik gaan typen! En ja; het is me gelukt!
Binnenkort mag ik starten binnen TOFF en dat vind ik keitof!
Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen in de ontwikkeling van de kinderen en in jullie team door met mijn creatieve inslag van elke dag een unieke dag te maken

Mandy

Mijn naam is Mandy Hurkens ik ben geboren op 21 september 1995. Na een heel leuk stagejaar te hebben gehad en mijn diploma heb gehaald mag ik met trots zeggen dat ik nu werkzaam ben binnen kinderopvang Kiki. Wat ik vooral heel leuk vind is dat ik alle kinderen zie groeien in hun ontwikkeling. Dat de kinderen zich vertrouwt voelen en plezier hebben. Je krijgt heel veel liefde van de kinderen en de knuffels en kusjes wat ik mag ontvangen daar geniet ik echt van. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk dit komt mede door mijn collega’s en de kindjes

Djindji

Mijn naam is Djindji en ik ben woonachtig in Hoensbroek. Ik ben geboren op 23 februari 1998. 

Ik heb in 2017 de opleiding tot pedagogisch medewerker met succes afgerond. Gelijk hierna heb ik verder gestudeerd voor managementassistent/directiesecretaresse en me gespecialiseerd in medisch. Het leek me handig om een diploma in een andere sector achter de hand te hebben. Zo gezegd zo gedaan. Na het afronden van deze opleiding heb ik een poging gewaagd om te solliciteren nadat ik 4 jaar niet werkzaam was geweest in de kinderopvang. Met trots ben ik vanaf juli 2021 werkzaam bij Toff. De ontwikkeling van de kinderen heb ik altijd interessant gevonden en wat ben ik trots om hier deel van uit te mogen maken. Er is niks mooiers voor de kinderen dan spelenderwijs kunnen ontwikkelen. De lachjes van de kinderen is waarvoor ik het allemaal doe! 

Kim

 

Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Toff.  Ik woon samen met mijn vriend en samen hebben we een zoontje. Mijn hobby’s zijn voetbal, winkelen en lekker een hapje eten. Ik werk met veel plezier met de kinderen bij Toff!

 

 

 

Dionne

Mijn naam is Dionne en ben sinds december 2017 werkzaam bij Kiki. Ook al werk ik er nog niet lang, voelt het toch alsof ik er al jaren werk. Dit komt vooral door de lieve kinderen die ik elke dag weer opnieuw mag bewonderen, door de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, door een fijn aangenaam ritme door de dag heen en door hele zorgzame, betrokken en open team om me heen. Iedere dag is het opnieuw feest bij Kinderdagverblijf Kiki en dat maakt het elke dag weer uniek om er te mogen werken.

Margriet

Mijn naam is Margriet Metzen, geboren op 25-08-1974 en woonachtig in Heerlen. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben wij drie zonen geboren in 1997,2004 en 2009. Ik werk al geruime tijd in de kinderopvang en vanaf november 2017 ben ik werkzaam bij Toff. Samen met alle kindjes maak ik er een gezellige tijd van.

 

Vivian

Van jongs af aan wil ik al graag met kinderen werken, het was dan voor mij ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen, deze heb ik succesvol afgerond. Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij kiki bv, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Naast het werken voetbal ik bij het damesteam van Voerendaal. Ik werk nu met heel veel plezier bij TOFF! Ik zal dan ook met veel enthousiasme, samen met jullie kindjes, er een leuke tijd van maken!

Brenda

Mijn naam is Brenda, geboren in 1976 en ik woon samen met mijn dochter in Kerkrade. Lekker koken en eten, knutselen, met vriendinnen afspreken en op stap gaan zijn de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb op verschillende plekken gewerkt en heb overal veel ervaring opgedaan. Mijn werk als pedagogisch medewerkster doe ik met veel plezier en ik kan dan ook elke dag genieten van de vrolijkheid, het enthousiasme en de spontaniteit van de kinderen. Ik vind het leuk om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en daar ook een steentje aan bij te dragen.

Go to Top