Medewerkers Toff!

Medewerkers Toff! 2018-01-10T10:59:44+00:00

Janey


Graag wil ik mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Janey Vroomen en woon nog bij mijn ouders samen met mijn zusje in Landgraaf. In 2014 heb in mijn diploma onderwijsassistent in ontvangst mogen nemen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij Jongnederland Waubach. Inmiddels ben ik al 14 jaar bij deze vereniging en vanaf 2013 leidster van de jongste jongens groep. Ook ben ik nog vrijwilligster op een basisschool, daar ben ik drie dagen in de week aanwezig als overblijfjuf. Sinds maart ben in werkzaam bij Toff. Op dit moment werk ik bij de BSO. Dit is voor mij een leuke uitdaging omdat ik hierbij goed gebruik kan maken van mijn opleiding. We gaan er samen een leuke tijd van maken met de allerbeste zorg voor jullie kids.

Ingrid

Ik ben getrouwd met Freedy en samen zijn we in 2006 en 2012 de trotse ouders geworden van twee zoontjes. Inmiddels werk ik al 20 jaar met kinderen en ik blijf dit het mooiste vak vinden dat er is, kinderen blijven een lach op mijn gezicht toveren. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als groepsleidster en inmiddels ook al wat jaartjes als teamleider. Sinds 2017 werk ik als locatiemanager bij Toff. Ik probeer in goed overleg met kiki, ervoor te zorgen dat er achter de schermen ook alles op rolletjes verloopt. Samen met ons team hebben wij als doel de kinderen en ouders een geweldige tijd te bezorgen bij kinderopvang & BSO Toff. Ik hoop dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.

Maddie

Ik ben Maddie Heijen, woonachtig in het dorpje Uachsberg. Samen met mijn man Boris en 3 dochters Teuntje, Eefje en Beau wonen we er ontzettend graag. We zijn al een aantal jaren druk bezig met verbouwen en houden daarnaast een aantal boerderij dieren. In onze vrije tijd gaan we graag een paar dagen weg met onze camper. Tevens hecht ik veel waarde aan het samenzijn met mijn familie en vrienden en lekker een dagje er op uitgaan met mijn dochters. Ik heb al heel wat jaren ervaring in de kinderopvang. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij kinderdagverblijf “De Tovertuin” met als vaste lokatie Heerlerheide, heb ik nog 2 jaar voor Humanitas gewerkt op dezelfde lokatie. Vanaf 1 september 2017 ben ik werkzaam op kinderdagverblijf Toff. Ik werk met veel plezier en enthousiasme in de kinderopvang.

Vivian

Van jongs af aan wil ik al graag met kinderen werken, het was dan voor mij ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen, deze heb ik succesvol afgerond. Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij kiki bv, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Naast het werken voetbal ik bij het damesteam van Voerendaal. Ik werk nu met heel veel plezier bij TOFF! Ik zal dan ook met veel enthousiasme, samen met jullie kindjes, er een leuke tijd van maken!

Magriet

Mijn naam is Margriet Metzen, geboren op 25-08-1974 en woonachtig in Heerlen. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben wij drie zonen geboren in 1997,2004 en 2009. Ik werk al geruime tijd in de kinderopvang en vanaf november 2017 ben ik werkzaam in de peutergroep van Toff. Samen met alle kindjes maak ik er een gezellige tijd van.

 

Anja

Na ongeveer elf jaar met veel plezier in de ouderenzorg te hebben gewerkt heb ik besloten om mijn droom te volgen en dat was met kinderen werken. Zo ben ik terecht gekomen bij ‘Nijntje’ dat daarna is samengevoegd met Calimero en samen Spelend Wijs werd. Ook Hier heb ik 17 jaar met veel plezier gewerkt. Na een abrupt einde bij Sevagram ben ik hartelijk ontvangen bij Kiki en mijn nieuwe collega’s. Samen met mijn collega’s wil ik er graag voor zorgen dat u uw kostbaarste bezit met een gerust hart bij ons achterlaat. Ik vind het een uitdaging om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling op hun eigen tempo. Mijn doel is om samen met de kinderen een vrolijke, creatieve en leerzame tijd te hebben. Geen dag is hetzelfde en zit vol spontane reactie’s en ondeugendheden.

Wendy

Mijn naam is Wendy Amory en getrouwd met Quint. We hebben samen 2 kinderen Kyan en Fem. Na mijn schooltijd ben ik begonnen met werken in de kinderenopvang. Ik heb jaren gewerkt in een verticale groep en heb ook lange tijd in een babygroep gewerkt. Na al die jaren vind ik het nog steeds helemaal geweldig om met kinderen te werken. Sinds november 2017 ben ik werkzaam in de babygroep van Toff en het bevalt me super goed.

 

Brenda

Mijn naam is Brenda, geboren in 1976 en ik woon samen met mijn dochter in Kerkrade. Lekker koken en eten, knutselen, met vriendinnen afspreken en op stap gaan zijn de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb op verschillende plekken gewerkt en heb overal veel ervaring opgedaan. Mijn werk als pedagogisch medewerkster doe ik met veel plezier en ik kan dan ook elke dag genieten van de vrolijkheid, het enthousiasme en de spontaniteit van de kinderen. Ik vind het leuk om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en daar ook een steentje aan bij te dragen.

Dionne

Mijn naam is Dionne en ben sinds december 2017 werkzaam bij Kiki. Ook al werk ik er nog niet lang, voelt het toch alsof ik er al jaren werk. Dit komt vooral door de lieve kinderen die ik elke dag weer opnieuw mag bewonderen, door de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, door een fijn aangenaam ritme door de dag heen en door hele zorgzame, betrokken en open team om me heen. Iedere dag is het opnieuw feest bij Kinderdagverblijf Kiki en dat maakt het elke dag weer uniek om er te mogen werken.