Medewerkers Toff!

Medewerkers Toff! 2018-01-10T10:59:44+00:00

Dominique

Mijn naam is Dominique, vanaf januari 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Kiki als pedagogisch coach. Tijdens het eerste jaar van mijn Bachelor Pedagogiek heb ik stage gelopen binnen Duimelijntje van Kiki BV. Ik heb deze eerste kennismaking met het pedagogisch werkveld als waardevol ervaren. Hoe verloopt de ontwikkeling van kleuters en hoe kijken zij naar de wereld? Nadat ik mijn opleiding heb afgerond heb ik drie jaar binnen XONAR gewerkt. Twee jaar binnen een residentiele autisme behandelgroep voor pubers en een jaar binnen het AMV (Alleenstaande minderjarige vluchtelingen). Momenteel werk ik voor Radar als gezinsbehandelaar. In deze huidige functie begeleid ik gezinnen met allerlei opvoedingsvragen in zowel het vrijwillige als in het onvrijwillige kader. Het is een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is. Ik mag ieder dag opnieuw weer werken met baby’s, kleuters maar ook pubers en natuurlijk de opvoeders.

 

Sharon

“Mijn naam is Sharon Dirkx. In 2017/2018 heb ik stage gelopen bij kinderopvang TOFF in de peutergroep en ik heb hierbij mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald. Dit jaar ga ik mijn studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 vervolgen. Als pedagogisch medewerker vind ik het leuk om kinderen iets te leren op een spelende en uitdagende manier. Hierbij wil ik de kinderen vooral laten ervaren, door ze zelf te laten doen en te laten ontdekken. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk om de kinderen met alle liefde te mogen ontvangen en er samen met de kinderen en mijn collega’s weer een leuke dag van te maken.”

Roxy

“Mijn naam is Roxy en ben sinds 2017 werkzaam bij KDV Toff als vakantiekracht. In 2017 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Hierna ben ik begonnen met HBO pedagogiek waar ik momenteel nog mee bezig ben. Inmiddels heb ik al heel wat ervaringen opgedaan met kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Wat het werk voor mij zo mooi maakt is dat geen één dag hetzelfde is. Daarnaast kun je je creativiteit kwijt in het vak, bouw je een band op met zowel kinderen als ouders en zijn er nog een heleboel andere interessante uitdagingen die op je pad komen. Ook het samenwerken in een team zorgt voor een leuke sfeer waardoor ik met een goed gevoel naar mijn werk ga. Wat je voelt is wat je uitstraalt!”

 

Norma

Ik ben Norma Frijns, (geboren in 1980) samen met mijn man Ron en kinderen Floor en Rik wonen we in het mooie dorp Bocholtz. In mijn vrije tijd loop ik graag met onze hond Juulke, handbal recreatief bij HV Olympia, of geniet eenvoudig van mijn gezin. Sinds 2004 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Vanaf december 2018 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf TOFF. Met kinderen werken is nooit saai, iedere dag weer nieuwe verhalen, streken en nieuwe stappen in het groter worden. Graag maak ook ik, hier deel van uit, om de kinderen te helpen het zelf te doen..

 

Brenda

Mijn naam is Brenda, geboren in 1976 en ik woon samen met mijn dochter in Kerkrade. Lekker koken en eten, knutselen, met vriendinnen afspreken en op stap gaan zijn de dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd. Sinds 2001 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik heb op verschillende plekken gewerkt en heb overal veel ervaring opgedaan. Mijn werk als pedagogisch medewerkster doe ik met veel plezier en ik kan dan ook elke dag genieten van de vrolijkheid, het enthousiasme en de spontaniteit van de kinderen. Ik vind het leuk om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en daar ook een steentje aan bij te dragen.

Noor

“Sinds mei 2018 ben ik werkzaam als vakantiekracht bij kinderdagverblijf Toff! Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat ieder kind uniek is. Elke dag in een kinderdagverblijf is anders. Wat ik ook heel mooi vind aan mijn werk is dat je de kinderen ziet groeien. Elke dag een glimlach op een gezicht van een kind is een van de mooiste dingen wat bestaat. Daar doe ik voor!”

Maddie

Ik ben Maddie Heijen, woonachtig in het dorpje Uachsberg. Samen met mijn man Boris en 3 dochters Teuntje, Eefje en Beau wonen we er ontzettend graag. We zijn al een aantal jaren druk bezig met verbouwen en houden daarnaast een aantal boerderij dieren. In onze vrije tijd gaan we graag een paar dagen weg met onze camper. Tevens hecht ik veel waarde aan het samenzijn met mijn familie en vrienden en lekker een dagje er op uitgaan met mijn dochters. Ik heb al heel wat jaren ervaring in de kinderopvang. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij kinderdagverblijf “De Tovertuin” met als vaste lokatie Heerlerheide, heb ik nog 2 jaar voor Humanitas gewerkt op dezelfde lokatie. Vanaf 1 september 2017 ben ik werkzaam op kinderdagverblijf Toff. Ik werk met veel plezier en enthousiasme in de kinderopvang.

Wendy

Mijn naam is Wendy Amory en getrouwd met Quint. We hebben samen 2 kinderen Kyan en Fem. Na mijn schooltijd ben ik begonnen met werken in de kinderenopvang. Ik heb jaren gewerkt in een verticale groep en heb ook lange tijd in een babygroep gewerkt. Na al die jaren vind ik het nog steeds helemaal geweldig om met kinderen te werken. Sinds november 2017 ben ik werkzaam in de babygroep van Toff en het bevalt me super goed.

 

Anja

Na ongeveer elf jaar met veel plezier in de ouderenzorg te hebben gewerkt heb ik besloten om mijn droom te volgen en dat was met kinderen werken. Zo ben ik terecht gekomen bij ‘Nijntje’ dat daarna is samengevoegd met Calimero en samen Spelend Wijs werd. Ook Hier heb ik 17 jaar met veel plezier gewerkt. Na een abrupt einde bij Sevagram ben ik hartelijk ontvangen bij Kiki en mijn nieuwe collega’s. Samen met mijn collega’s wil ik er graag voor zorgen dat u uw kostbaarste bezit met een gerust hart bij ons achterlaat. Ik vind het een uitdaging om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling op hun eigen tempo. Mijn doel is om samen met de kinderen een vrolijke, creatieve en leerzame tijd te hebben. Geen dag is hetzelfde en zit vol spontane reactie’s en ondeugendheden.

Ingrid

Ik ben getrouwd met Freedy en samen zijn we in 2006 en 2012 de trotse ouders geworden van twee zoontjes. Inmiddels werk ik al 20 jaar met kinderen en ik blijf dit het mooiste vak vinden dat er is, kinderen blijven een lach op mijn gezicht toveren. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als groepsleidster en inmiddels ook al wat jaartjes als teamleider. Sinds 2017 werk ik als locatiemanager bij Toff. Ik probeer in goed overleg met kiki, ervoor te zorgen dat er achter de schermen ook alles op rolletjes verloopt. Samen met ons team hebben wij als doel de kinderen en ouders een geweldige tijd te bezorgen bij kinderopvang & BSO Toff. Ik hoop dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.

Magriet

Mijn naam is Margriet Metzen, geboren op 25-08-1974 en woonachtig in Heerlen. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben wij drie zonen geboren in 1997,2004 en 2009. Ik werk al geruime tijd in de kinderopvang en vanaf november 2017 ben ik werkzaam in de peutergroep van Toff. Samen met alle kindjes maak ik er een gezellige tijd van.

 

Vivian

Van jongs af aan wil ik al graag met kinderen werken, het was dan voor mij ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen, deze heb ik succesvol afgerond. Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij kiki bv, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Naast het werken voetbal ik bij het damesteam van Voerendaal. Ik werk nu met heel veel plezier bij TOFF! Ik zal dan ook met veel enthousiasme, samen met jullie kindjes, er een leuke tijd van maken!

Mijn naam is Loïs van der Heijden, ik ben geboren op 09-11-1994 en woon in Heerlen. Na een aantal jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt, werk ik sinds Januari 2019 bij Kinderopvang TOFF.  Ik geniet van het samen zijn met de kinderen en elke dag weer het beste eruit te halen zodat iedereen een onvergetelijke dag heeft beleefd. Naast mijn werk ben ik veel bezig met mijn hobby en sport paardrijden. Ik heb een eigen paard waarmee wij ook wedstrijden rijden.

Dionne

Mijn naam is Dionne en ben sinds december 2017 werkzaam bij Kiki. Ook al werk ik er nog niet lang, voelt het toch alsof ik er al jaren werk. Dit komt vooral door de lieve kinderen die ik elke dag weer opnieuw mag bewonderen, door de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, door een fijn aangenaam ritme door de dag heen en door hele zorgzame, betrokken en open team om me heen. Iedere dag is het opnieuw feest bij Kinderdagverblijf Kiki en dat maakt het elke dag weer uniek om er te mogen werken.