In ’97 ben ik afgestudeerd van de PABO in Heerlen en heb vervolgens een aantal jaartjes voor de klas gestaan in het basisonderwijs. In ’99 heb ik het roer omgegooid en besloot ik vanuit thuis een dagopvang te beginnen. Het begon met een klein clubje van 4 kids, maar groeide al snel uit tot meerdere kindjes per dag. Zo ontstond het eerste kinderverblijf Duimelijntje. De vraag naar kwalitatief goede kinderopvang bleef toenemen, vandaar dat er al snel een tweede locatie kwam: kinderdagverblijf Duimelotje. Ouders vonden het moeilijk om afscheid te nemen als de kinderen 4 jaar werden. Vandaar dat we in 2013 gestart zijn met BSO Keet! gelegen in Speeltuin het Olifantje. Al snel volgde Sport BSO Bekkerveld om ook de oudere kinderen voldoende uitdaging te bieden.

In 2017 kregen we de kans om een unieke locatie in Welten over te nemen. Na een uitgebreide verbouwing opende KDV en BSO Toff! haar deuren.

Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder mijn handige man Frank, mijn lieve dochters Frederique en Catootje en mijn toegewijde team!

Ik vind het erg belangrijk om een prettige plek te creëren waar kids vrij kunnen spelen, ontdekken en zich verder kunnen ontwikkelen op allerlei vlakken.

Kiki