Dé place to be!

Kiki staat garant voor kwalitatief goede opvang en zorg aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar maar ook voor kinderen van oudere leeftijden in de BSO’s (4 tot 12 jaar). Wij vinden het erg belangrijk een prettige plek te creëren waar kids vrij kunnen spelen, ontdekken en zich verder kunnen ontwikkelen op allerlei vlakken. De ruimtes zijn gezellig en huiselijk ingericht, dit draagt bij aan een knusse sfeer waardoor je kind zich al snel zal thuis voelen. En laten we eerlijk zijn, het ziet er ook nog eens mega hip uit! Hippe hangout voor de hippe kids van nu ;)

Kiki is constant op zoek naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen voor opvang en BSO. Ze gaat met de tijd mee en houdt rekening met de laatste trends op het gebied van kids-stuff. Leuk om te weten is dat de dochters van Kiki hier een grote rol in spelen. Zij houden mama goed op de hoogte over alles wat hip is en wat echt niet meer cool is, handig toch twee van die jonge dames aan je zijde :)

Ben je dus op zoek naar een super gezellige en kwalitatief goede opvang voor je kindje? Dan is kinderopvang Kiki dé place tot be! Neem vooral een kijkje op deze site en onze Facebook pagina, er zal vast iets tussen zitten wat jou aanspreekt en (belangrijker nog) aansluit op de behoefte van je kindje.