Dagopvang

Kinderopvang Kiki biedt dagopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wij werken met horizontale groepen, op elke locatie hebben wij een babygroep (van 0 tot 2 jaar) en een peutergroep (van 2 tot 4 jaar). Bij de babygroep staat voor de allerjongsten individuele aandacht centraal. Om de overgang tussen dagopvang en thuis zo soepel mogelijk te laten verlopen, hanteren wij voor de allerjongsten het eet en slaapritme van thuis.

Peuteropvang

Op alle locaties bieden wij dagopvang voor peuters in een peutergroep van 2 tot 4 jaar. In alle groepen werken wij met Puk & ko, dit is een VVE totaalprogramma dat zich richt op de brede ontwikkeling van peuters. Taalontwikkeling staat daarbij wel voorop. Ook werken wij met het Nijntje beweegdiploma, met gevarieerde oefeningen en spelletjes leren peuters de basis van bewegen

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Kiki biedt buitenschoolse opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Dit ook op verschillende locaties, BSO Keet van 4 tot 7 jaar, Sport BSO van 7 tot 12 jaar en BSO Toff! van 4 tot 12 jaar. Op alle locaties zorgen wij ervoor dat de kinderen een super leuke tijd hebben na school. We bieden allerlei uitdagende, sportieve en hippe activiteiten aan. Vrije keuze en gezelligheid staat centraal.