Buiten ravotten en ontdekken

BSO Keet!

Kinderen tussen de 4 en 7 jaar kunnen hun hart ophalen bij BSO Keet! in speeltuin het Olifantje. Lekker buiten ravotten en ontdekken, binnen kunnen de kinderen meedoen aan allerlei creatieve activiteiten of zelf spelen in de verkleedhoek of op de bouwzolder. De middagen bij BSO Keet! vliegen voorbij!  

Openingstijden:

Tijdens schoolweken van einde schooltijd tot 18:30
Tijdens vakanties van 07:30 tot 18:30

Adresgegevens:

Oude Lindestraat 57
6411EH Heerlen
Tel: 045-7506908
Reg.nr. 119.58.38.96

Activiteiten BSO Keet!

BSO Keet, gelegen nabij Heerlen Centrum in “speeltuin het Olifantje”. De nadruk ligt op lekker actief bezig zijn, zowel binnen als buiten. We zorgen iedere dag voor leuke activiteiten voor binnen en buiten, de ruime speeltuin om verschillende activiteiten buiten aan te bieden.

Ook binnenshuis valt er genoeg te beleven! De keuken is geschikt om samen met de kinderen te koken en te bakken. Er zijn verschillende hoeken gecreëerd waar je kunt bouwen, knutselen, op de computer werken of gewoon lekker een boekje kunt lezen.

Kortom, een fijne plek!

Ouders over BSO Keet!

5/5

Oudercommissie BSO Keet!

De oudercommissie heeft als doelstelling:

  • het behartigen van de belangen van de kinderen (en hun ouders) van Toff! en de ouders zo goed mogelijk vertegenwoordigen;
  • en het adviseren van de leiding van Toff! ten aanzien van de kwaliteit.

Ouders van kinderen die naar Toff! gaan, kunnen lid zijn van de oudercommissie van deze vestiging. De oudercommissie bestaat uit minimaal 3 leden. De overige ouders hebben (mits van te voren aangegeven) als toehoorder toegang tot de oudercommissievergaderingen en kunnen meepraten over de onderwerpen die aan bod komen. Zij hebben echter geen adviesrecht; dit ligt in de handen van de oudercommissie die de ouders en hun kinderen hierin vertegenwoordigd.

Indien u een onderwerp wilt aandragen bij de oudercommissie kan dat (geheel vertrouwelijk) via mailadres: oudercommissiekeet@kikibv.nl

Meer weten over deze locatie?

Wil je meer informatie over deze locatie? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.