Over kinderopvang Kiki

Een plek waar kids vrij kunnen spelen, ontwikkelen en ontdekken

In ’97 ben ik afgestudeerd van de PABO in Heerlen en heb vervolgens een aantal jaartjes voor de klas gestaan in het basisonderwijs. In ’99 heb ik het roer omgegooid en besloot ik vanuit thuis een dagopvang te beginnen. Het begon met een klein clubje van 4 kids, maar groeide al snel uit tot meerdere kindjes per dag. Zo ontstond het eerste kinderverblijf Duimelijntje. De vraag naar kwalitatief goede kinderopvang bleef toenemen, vandaar dat er al snel een tweede locatie kwam: kinderdagverblijf Duimelotje. Ouders vonden het moeilijk om afscheid te nemen als de kinderen 4 jaar werden. Vandaar dat we in 2013 gestart zijn met BSO Keet! gelegen in Speeltuin het Olifantje. Al snel volgde Sport BSO Bekkerveld om ook de oudere kinderen voldoende uitdaging te bieden. In 2017 kregen we de kans om een unieke locatie in Welten over te nemen. Na een uitgebreide verbouwing opende KDV en BSO Toff! haar deuren.

Dit alles was natuurlijk niet mogelijk zonder mijn handige man Frank, mijn lieve dochters Frederique en Catootje en mijn toegewijde team!

Wat ik belangrijk vind? Een prettige plek te creëren waar kids vrij kunnen spelen, ontdekken en zich verder kunnen ontwikkelen op allerlei vlakken.

Kinderopvang op maat

Graag geven wij jou een beeld van Kinderopvang Kiki en wat wij belangrijk vinden! Heb je een vraag, je mag mij altijd even bellen of mailen!

Liefs, Kiki

Vertrouwd en veilig

Doordat wij werken met vaste leidsters, krijgen kinderen bij ons al snel een vertrouwd en veilig gevoel.

Spelen en ontdekken

Iedere locatie is met veel liefde en zorg ingericht, zodat kinderen het gevoel hebben dat ze “thuis” komen.

Huiselijke sfeer

Kinderen ontwikkelen zich op een speelse manier en Puk van de VVE methode Puk en ko helpt daarbij. Puk is het vriendje van de kinderen. Lees meer over de methode bij “de ontwikkeling van je kind”.

GGD rapportages

Elk jaar worden alle dagverblijven in Nederland geinspecteerd door de GGD in opdracht van de gemeente. Wij mogen met trots vertellen dat bij ons deze rapportages al 15 jaar zeer goed zijn.

Dé place to be

Kwalitatief goede zorg en opvang

Kiki staat garant voor kwalitatief goede opvang en zorg aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar maar ook voor kinderen van oudere leeftijden in de BSO’s (4 tot 12 jaar). Wij vinden het erg belangrijk een prettige plek te creëren waar kids vrij kunnen spelen, ontdekken en zich verder kunnen ontwikkelen op allerlei vlakken. De ruimtes zijn gezellig en huiselijk ingericht, dit draagt bij aan een knusse sfeer waardoor je kind zich al snel zal thuis voelen. En laten we eerlijk zijn, het ziet er ook nog eens mega hip uit! Hippe hangout voor de hippe kids van nu.

Met de tijd mee

Kiki is constant op zoek naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen voor opvang en BSO. Ze gaat met de tijd mee en houdt rekening met de laatste trends op het gebied van kids-stuff.

Zorg voor de ontwikkeling van je kind

Een goede verzorging met veel aandacht voor een prettige sfeer waarin kinderen zich veilig en gewaardeerd voelen is een belangrijke voorwaarde voor alle kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de verschillende ontwikkelingsfases. Voor een baby zijn rust en regelmaat belangrijk terwijl naarmate de kinderen ouder worden, het steeds belangrijker word om meer ruimte te geven voor zelfstandigheid en zelfontplooiing. Wij geven de kinderen de ruimte om zichzelf te zijn en tonen respect voor hun “eigenheid”.

Gezonde kinderopvang

De gezondheid van jonge kinderen bevorderen heeft veel voordelen. Uit onderzoek blijkt dat ongezond gedrag op latere leeftijd tot gezondheidsproblemen kan leiden.

Het aanleren van gezond gedrag kan dan ook het beste zo jong mogelijk onder de aandacht worden gebracht. Wij werken met de aanpak “Gezonde Kinderopvang“ een methode die ontwikkeld is door het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Onze pedagogisch medewerksters worden in deze aanpak begeleid door onze Coach Gezonde Kinderopvang. Het doel hiervan is het aanleren van een gezonde leefstijl.

Ouders over kinderopvang Kiki

5/5

Heb je vragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!