Tarieven

Voor meer informatie over onze tarieven, neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Kinderopvangtoeslag

Om Kinderopvangtoeslag te krijgen, moeten jij en je eventuele partner allebei werken of een opleiding volgen. Je kunt de toeslag ook krijgen als je niet werkt, maar je bijvoorbeeld wel je kansen op werk vergroot door bijvoorbeeld een re-ïntegratietraject te volgen via het UWV of de gemeente. Zie ook www.toeslagen.nl bij het item Kinderopvangtoeslag.

Kinderopvangtoeslag kun je zelf aanvragen bij de Belastingdienst via www.toeslagen.nl. De gegevens die nodig zijn om kinderopvangtoeslag aan te vragen staan vermeld in het opvangcontract. Let op: het is belangrijk om de toeslag aan te vragen BINNEN DRIE MAANDEN na de maand dat de kinderopvang is begonnen. Doe je dit niet dan kun je een gedeelte kinderopvangtoeslag mislopen.

Je vraagt kinderopvangtoeslag aan bij de Belastingdienst. Je kunt de aanvraag ook digitaal doen. Veranderingen kunnen gedurende het jaar doorgeven worden aan de Belastingdienst met een aanvraagformulier. De Belastingdienst verwerkt de aanvraag en controleert of je voor  kinderopvangtoeslag in aanmerking komt. Zo ja, dan maakt de Belastingdienst de toeslag maandelijks rechtstreeks over. De hoogte van het bedrag is gebaseerd op de informatie die je vooraf over je situatie hebt verstrekt.

Wanneer dien ik de kinderopvang te betalen?

De kosten voor de kinderopvang worden door alle ouders vooraf voldaan door middel van een automatische incasso. Elke maand worden de facturen rond de 28e aan de ouders verzonden en afgeboekt. De factuur heeft betrekking op de daaropvolgende kalendermaand. De factuur dient vóór aanvang van de maand waarin de kinderopvang wordt genoten te zijn voldaan.

Korting

Ouders aangesloten bij onderstaande personeelsverenigingen ontvangen 5% korting op de maandprijs.

De samenwerkende personeelsverenigingen die onder PRO vallen zijn;

  • Zomerweelde – Open Universiteit
  • Gemeente Heerlen
  • GGD Zuid Limburg
  • Brom
  • Belastingdienst
  • UWV
  • CBS
  • APG

Medewerkers van Sevagram ontvangen ook 5% korting op de maandprijs

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN