Leren door te bewegen

Sport BSO Bekkerveld

Bij Sport BSO Bekkerveld ontdekt je kind spelend en sportend wie het is en wat het in zich heeft. In een veilige en vertrouwde omgeving groeit je kind vol zelfvertrouwen in zijn of haar eigen tempo. We besteden veel aandacht aan sport en spel omdat we ervan overtuigd zijn dat je door middel van bewegen veel kunt leren. Tijdens het sporten werken we aan allerlei vaardigheden, waaronder creatief denken, communiceren, samenwerken en zelfregulering. Je vindt onze Sport BSO bij voetbalvereniging Bekkerveld in het Multifunctionele centrum A gene Bek.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 07.30uur tot 18.30uur 

 

Adresgegevens:

Tacitusstraat 130
6417TZ Heerlen
Tel: 06-38444432
Reg.nr. 99.11.34.709

Activiteiten Sport BSO Bekkerveld

Toplocatie!

In een multifunctionele accommodatie gelegen in Bekkerveld, bieden wij onder begeleiding van een team van professionele sport leraren en pedagogische medewerksters iedere dag een afwisselend aanbod van verschillende sport en spel activiteiten.

Omdat er verschillende leeftijden binnen de Sport BSO zijn en niet alle kinderen zich in dezelfde fase van ontwikkeling bevinden, wordt er les gegeven in twee groepen. Groep 1 de leeftijden 7 t/m 9 jaar en in groep 2 de leeftijden 10 t/m 12.

Binnen de sport lessen is ons streven om zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod te laten komen, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voetbal, basketbal, badminton, free-runnen, klimmen en klauteren, samenwerkingsspelen en nog veel meer.

Binnen al deze lessen hebben we één belangrijk doel, namelijk plezier!

Na de sportactiviteit zorgen wij er altijd voor dat er ons lokaal een activiteit klaar staat. Kinderen mogen zelf kiezen of ze hier aan willen deelnemen. Ook deze activiteit proberen wij zo uitdagend mogelijk te maken, denk hierbij aan verschillende knutselactiviteiten, bak/kook activiteiten, groepsspellen enzovoort.

Ouders over Sport BSO Bekkerveld

5/5

Oudercommissie Sport BSO Bekkerveld

De oudercommissie heeft als doelstelling:

  • het behartigen van de belangen van de kinderen (en hun ouders) van Sport BSO en de ouders zo goed mogelijk vertegenwoordigen;
  • en het adviseren van de leiding van Sport BSO ten aanzien van de kwaliteit.

Ouders van kinderen die naar Sport BSO Bekkerveld gaan, kunnen lid zijn van de oudercommissie van deze vestiging. De oudercommissie bestaat uit minimaal 3 leden. De overige ouders hebben (mits van te voren aangegeven) als toehoorder toegang tot de oudercommissievergaderingen en kunnen meepraten over de onderwerpen die aan bod komen. Zij hebben echter geen adviesrecht; dit ligt in de handen van de oudercommissie die de ouders en hun kinderen hierin vertegenwoordigd.

Indien u een onderwerp wilt aandragen bij de oudercommissie kan dat (geheel vertrouwelijk) via mailadres: oudercommissiesportbso@kikibv.nl

Meer weten over deze locatie?

Wil je meer informatie over deze locatie? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.